perjantai 24. elokuuta 2012

Stiletto kynnet

Tykkäsin niin paljon viimeksi tehdyistäni stiletto kynsistä, etten melkein raskinut luopua niistä, kun huollon aika koitti. Huollossa vaihdoin glitterin ja tein konad koristelun (geelin alle). En ollut ennen kokeillut tehdä konadeilla geelauksiin, hyvin onnistui! 

Photobucket

Näistä kynsistä vasta tulikin ihanat!

maanantai 20. elokuuta 2012

DesignSkins

Alkuvuodesta ostin uuden lumia 800 puhelimen. Olen ollut todella tyytyväinen valintaani. En halunnut ostaa iphonea sillä niin monella se nykyään on sekä olen niin monta särkynyttä tapausta nähnyt. Eihän mikään puhelin tiputtelua tai muuta kovaa käsittelyä kestä mutta kokemuksesta voin sanoa, että lumia ei kyllä kovin helposta hätkähdä. Ostaessani tämän puhelimen mukana tuli silikoni suojakuoret jotka ovat suojanneet itse puhelinta loistavasti. Ainoa miinus on, että lumia puhelimiin ei tahdo löytyä kaupoista uusia erikoisempia kuoria kuten iphoneen taas löytyy. Epäreilua sanon minä!

Muutama viikko sitten selailin netistä löytyisikö mistään puhelimeeni uusia kuoria. Onnekseni löysin sivuston nimeltä DesignSkins (johon pääset täältä). Sieltäkään ei löytynyt suojakuoria muihin, kuin iphoneihin mutta suojatarroja löytyi mihin puhelimeen vain! Jopa niihin ''kivikautisiin'' ihan ensimmäisiin nokian kännykköihin.

Sivuilla oli mahdollista suunnitella itse omat tai valita useista valmiiksi suunnitelluista suojatarroista. Itse tilasin kahdet suojatarrat, itse suunnitellut sekä yhdet valmiit seepra kuvioiset. Itse suunniteltuun suojatarraan tuli rakkaan koirani Leon kuva tekstin kera, toiselle puolelle valitsin kuvioinnin ja lisäsin oman nimeni yläreunaan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Toimitus oli todella nopeaa ja sainkin tarrani jo viikon kuluttua tilauksesta. Suojatarran laitto oli helppoa ja yllätyin miten hyvä laatuinen itse suunnittelemastani tarrasta oli saatu. Kuvan laatu ei ollut kärsinyt ollenkaan.

Laitoin nämä itse suunnittelemani suojatarrat nyt puhelimeeni sillä ne olivat niin söpöt ja tällä suojatarralla on niin paljon merkitystä. Näitä ei voi olla ihailematta!

torstai 16. elokuuta 2012

Lisää sisustusjuttuja

Sisustaminen on kyllä todella kivaa hommaa. On ihana tehdä hyviä löytöjä kaupoista ja stailata omaa kotia! Tässä uusia löytöjä ja uutta ilmettä kodistani. 

Photobucket


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket



Photobucket






Photobucket

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Makuuhuoneeni

Lomalla oli aikaa sisustaa vihdoin makuuhuonettakin, niin kauan olen siihen aikonut pieniä lisäyksiä tehdä. 

Pylvässänky sai verhot

Photobucket




Kävin eurokankaasta valitsemassa kankaan ja ilman mitään sen kummempia viritelmiä, pyörittelin sen tuonne sänkyyn kiinni. Halusin pitää makuuhuoneen valoisana ja sävyltään vaaleana joten päädyin vaaleaan kankaaseen.

Kyllä nyt kelpaa mennä unten maille, vai mitä?

Vaatteet sai rekin

Muistaakseni olen täälläkin maininnut joskus, että osalle vaatteistani pitäisi löytää jokin uusi säilytysratkaisu. Vaatekaappi on käynyt jo liian ahtaaksi. Siihenkin löytyi ratkaisu, nimittäin vaaterekki. Helpottaa, kun muutama vaatekkin on pois vaatekaapista. Tähän on myös todella kätevä suunnitella ja laittaa seuraavan päivän vaatteet jo valmiiksi aamua odottamaan.

Photobucket
Olen kyllä nyt tyytyväinen makuuhuoneeseeni. Niin se vain on, että ihan pienetkin jutut voivat näköjään muuttaa huoneen ilmettä tosissaan.