torstai 15. syyskuuta 2011

Hiusten hoito

Maanantaina tehty kihara nuttura oli kätevä kotona illalla laittaa tällaiselle perus ''mykkyrälle''/nutturalle.



Voi miten olen nyt innostunut laittamaan hiuksia, tekee mieli kokeilla kaikkea erilaista eikä aina vain käyttää suoristusrautaa. Muutenkin olen nyt alkanut vielä enemmän kiinnittämään huomiota mitä tuotteita käytän hiuksiini. Aina meillä on kotona ollut hyvät hiusten hoitotuotteet ja siksi hiukseni ovatkin hyvässä kunnossa. 

Hiusten pesussa käyttämäni tuotteet

Voiko maailmassa olla parempia shamppoita/hoitoaineita, kuin redken?  Tämä sarja on ollut ainakin minun hiusteni ''pelastus'', jos nyt näin voisi sanoa.

Löysin viikko sitten myös aivan loistavan tuotteen hiuksilleni, Four Reasons Silver Mist.
Tämä tuote on rakennepaikkaava hopeasuihke ja sen voi suihkuttaa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin.Vie kyllä keltaisuutta mennessään ja hiuksista tulee niin ihanan pehmeät, tästä tuli heti yksi suosikeistani.

Toinen hyvä tuote mitä olen alkanut käyttämään lähes päivittäin (aina silloin, kun käytän suoristusrautaa yms.) on Redken Iron Silk 07, ultrasuoristava suihke.
Hyvä olla tällainen lämpösuoja joka samalla helpottaa suoristusta.


 
























Kyllähän se niin on, että hiuksetkin tarvitsevat erilaisia tuotteita jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa. Itsellä monesti vaan meinaa jäädä hiusten laittaminen/hoitaminen (muotoilutuotteiden yms.) käyttö vähemmälle. Enemmän keskittyy ihon hoitamiseen, mutta varmaan juuri tämä ammattikin vaikuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti