maanantai 18. kesäkuuta 2012

Lumenen itseruskettavat

Juuri valmistujaisia edeltävänä päivänä pähkäilin miten saisin ihanan ruskettuneen ihon juhliini. Melko viimetippaan oli tullut tuo asia jätettyä ja jos olisin aikaisemmin miettinyt asiaa olisin voinut vaikka varata ajan suihkurusketukseen.

Nyt oli siis ''tyydyttävä'' kaupan itseruskettaviin. Kauhulla ajattelin mitä saisin aikaan itseruskettavilla (läikikkään, oranssin ihon, kiitos ei!) eikä mitään olisi enää aamulla tehtävissä.

Ystäväni suositteli minulle itseruskettavia ja auttoi minua valitsemaan hyvät tuotteet. Täytyy sanoa, että näin hyviin itseruskettaviin en ole vielä törmännyt. On hienoa, että näitäkin tuotteita kehitetään koko ajan.

 
Vaikka tarkoitukseni oli saada vain valmistujaisiin ruskettunut iho, olen jatkanut edelleen näiden itseruskettavien käyttöä. Kerran tai kaksi kertaa viikossa sorrun näillä läträämään. Mutta miksipä ei, kun kerrankin löysin näin mahtavat tuotteet!

2 kommenttia:

  1. hei, oliko siis nämä itseruskettavat hyviä? Oliko levitys helppoa?

    VastaaPoista
  2. Oli! En ole vielä koskaan käyttänyt näin hyviä itseruskettavia. Levitys oli todella helppoa. Ensin kannattaa ravistaa pulloa hyvin, jonka jälkeen levittää vaahto iholle huolellisesti ja niin että se imeytyy. Iho kuivuu todella äkkiä (n. 2min) jonka jälkeen voi jo huoletta vaatteet laittaa. Tuoksukin on miellyttävä eikä tyypillisen itseruskettavan hajuinen. Suosittelen!

    VastaaPoista