perjantai 13. heinäkuuta 2012

Shoppailua nelly.comissa

Tilasin 3 viikkoa sitten Nelly.comista ihania mekkoja. En ole aiemmin tilannut nellystä vaikka olenkin käynyt aina ihailemassa heidän sivuillaan. Yleensä en sen takia jaksa tilata tällaisista paikoista sillä heidän toimitusajat ovat melko pitkiä ja kärsivällisyyteni ei riitä odottelemaan viikosta toiseen. Kaikki pitäisi saada aina nyt ja heti. Toisaalta, tällaisia vaatteita ei löytäisi kaupasta joten odottelu on pieni vaiva. 

Photobucket

Tilasin pakettini onneksi postiennakolla sillä minun tuurillani pakettini ilmeisesti hukkui matkan varrella. Odottelin melkein 3 viikkoa. Olin jo menettänyt toivon ja ajattelin etten ikinä saisi tilaamiani vaatteita kunnes yhtäkkiä postin lähetysseurannasta ilmeni, että pakettini on vihdoin lähtenyt turusta eteenpäin. Eihän siihen tosiaan mennyt, kuin se pari viikkoa. Missä lie paketti oli seikkailut mutta pääasia, että vihdoin ja viimein sain sen. 

Tässä tilaamani vaatteet

Photobucket

Photobucket
Club L / Liza Bandeau Printed Dress

Photobucket

Photobucket
Club L / Side Cut Out Lace Dress

Photobucket

Photobucket
Te Amo / Big Bow Dress

Kauhulla ajattelin, että jos tilaamani vaatteet olisivat olleet vielä väärän kokoisia mitä sitten tekisin? Tuskin olisin alkanut palauttamaan mitään tämän episodin jälkeen.. Kaikki vaatteet olivat kuitenkin aivan täydellisiä!

2 kommenttia: