tiistai 25. joulukuuta 2012

Jouluiset kuulumiset

Ihana joulu takana! Tuli kyllä rentouduttua, syötyä ja nukuttua hyvin. Ihanaa ajanviettoa rakkaiden, läheisteni kanssa. Oltiin sitä oltu vissiin kilttinäkin, kun niin super ihania lahjoja tuli saatua.

Oli ihana olla äidin luona kylässä nyt useampi päivä, kun töidenkin puolesta siihen oli mahdollisuus. Jouluaattona menimme porukalla sitten mummolaan.

Photobucket

Photobucket
leo innoissaan avaamassa omaa pakettiaan

Photobucket
väsynyt kylässä kävijä

Photobucket
super ihanat joululahjani

Tässä vielä lähikuvaa saamastani kellosta. Rannekello on meidän kosmetologien työssä todella hyödyllinen vehje, se on tullut nyt useamman vuoden aikana huomattua. Ilman sitä töissä tuntuu olevan ihan hukassa.

Photobucket

Joulu se kyllä on sitte niin ihanaa aikaa. Pienenä se joulupukki ja ne lahjat olivat todella tärkeässä asemassa mutta näin isompana lahjat ovat ihan ''sivuseikka''. Sitä niin iloitsee ''pitkistä'' vapaista ja hyvästä seurasta, ihan eri tavalla kuin nuorempana.

5 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja sait, varsinki nuo tossut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia, niin sain! :) sanoppa muuta, ne on niin lämpimät! pääsivät heti jalkaan :D

      Poista
  2. Onpa ihana kello! :o Joko on potkupuku kovassa käytössä? Mieki sain ja oon nukkunukki se päällä :p

    VastaaPoista
  3. kiitos! olen ihan tämän kellon lumoissa, on tämä vaan niin hieno! :) on, juuri tälläkin hetkellä päällä :D minulla on aikaisemmin ollut sellainen ohkasempi ''potkupuku'', nyt oli sitten haaveena tällainen hieman paksuhkompi (lämpimämpi) versio ja joulupukkipa oli kuullut salaiset toiveeni/haaveeni ;)

    VastaaPoista
  4. Noniin hieno homma! :p munki pitäis guessin kello hommata, oon kuolannu sitä missä on ne kaks ketjua jo monta vuotta :)

    VastaaPoista