lauantai 5. tammikuuta 2013

Itse neulotut säärystimet

Olen ollut nuorempana innokas neulomaan ja tehnytkin paljon mm. pipoja, ponchoja, säärystimiä, kaulahuiveja yms. Nyt loppuvuodesta tuli taas sellainen tunne, että sormet ihan ''syyhysivät'' päästä neulomaan. Siitä on nyt varmasti ainakin 5 vuotta, kun viimeksi olen tarttunut neulonta puikkoihin. Mielessäni hiipi ajatus, että mitä jos en enää muista edes miten silmukka tehtiin, olisihan se ihan mahdollista. Mutta kyllä kaikki muistui mieleen samantien, kun sain lankaa ja puikot käsiini.

Tässä ne nyt ovat, valmiit paljetti säärystimet. En halunnut tehdä näitä säärystimiä sillä normaalilla 2o, 2n ohjeella vaan etsin netistä silmää miellyttävän, haitarineule ohjeen. Kävin ostamassa lankakaupasta paljetit ja elastiini lankaa jolla sain ommeltua paljetit kiinni säärystimiin. Näistä tuli kyllä ihanat vaikka itse sanonkin! Eikä näiden tekemiseen mennyt, kuin pari päivää.                                                                                                  
 Kuva165474581_zps95ae01f8.jpg

 Kuva165474580_zps94b4c50b-1_zps0a4cfff3.jpg

Seuraavaksi suunnitelmissani on saada virkkaamani poncho valmiiksi, valmiista ponchosta kuvaa myöhemmin.

Photobucket
Photobucket

4 kommenttia:

  1. Voi kuule, sulle voisin joskus pistää tillaukseen säärystimet ;) mien tiennykkää että sulla on tämmösiä taitoja!

    VastaaPoista
  2. ;) ei muutako jenna opettelemaan itekki! neulominen on hauskaa ja siihen kyllä jää niin koukkuun, että tuntuu ettei millään pystyisi lopettamaan ja jatkamaan myöhemmin :D

    VastaaPoista
  3. Olethan tietoinen Suomen ainoasta ja maailman toiseksi suurimmasta netissä ilmaiseksi ilmestyvästä harrastajien tekemästä neulelehdestä? Sen toimitustiimissä on nykyään ainakin yksi tuttusi ;)
    http://www.ullaneule.net/

    Ja hienot säärystimet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en ole kuullut! kiitti vinkistä! juuri tämmöstä kaipasinkin, kun tulee pula mitä neuloisi seuraavaksi. vai oot sinä lähteny tällaiseen mukaan, hieno homma! :)

      kiitoksia!

      Poista