torstai 6. kesäkuuta 2013

Kesähiukset

Lähellä kotiani sijaitsee eräs kampaamo. Heidän mainoskylttinsä ovat pistäneet silmääni nyt viime aikoina useasti ja suorastaan kutsuneet minut sisälle kyselemään vapaita aikoja. He ovat mainostaneet, että '' hiustenleikkuu aikoja ilman ajanvarausta''. Voi tuota lausetta minä rakastan, minä kun olen juuri niitä kaikki heti, nyt, tällä sekunnilla- tyyppejä.

Onnekseni sainkin ajan jo seuraavalle aamulle ennen töihin menoa. Hiukseni olivat kasvaneet pois mallistaan ja nyt, kun taas kasvatan pitkiä hiuksia oli näille tehtävä jotakin, hiukset tuntuivat jotenkin niin raskailta ja paksuilta.

 photo 944262_10201391905335366_731045195_n_zpse94656ee.jpg
uudet hiukset edestä
Kerroin ennestään tuntemattomalle kampaajalle mitä leikkaukselta halusin ja pääsimme heti yhteisymmärrykseen. Muutaman hassun minuutin kuluttua minulla olikin jo uusi upea tukka päässäni! Mahtava tunne! Miksi en käy useammin kampaajalla, kun kerran niin pienellä vaivalla voi tuntea itsensä taas niin ''huolitelluksi''.

 photo WP_001320_zps8e4c741b.jpg
uudet hiukset takaa
Naurattaa miten kamera vähän vääristää värejä, toisaalta alempi kuva on otettukkin puhelimella. Mutta älkää huoliko, hiukseni eivät ole tuollaiset kullankeltaiset eikä käteni noin mutkalla miltä viimeisessä kuvassa näyttää, heh. Pääasia lienee, että kuvista näkyy se olennaisin, ne hiukset.

2 kommenttia:

  1. värjäätkö hiuksesi itse kotona? jos, niin millä värillä? :)

    VastaaPoista
  2. kyllä, värjään kotona :) käytän schwarzkopfin blonde L1+ väriä. värjäyksen jälkeen käytän aina colorglossin (helmenvaalea) hiusnaamion sekä ennen hiusten kuivausta four reasons silver mistin.

    VastaaPoista