maanantai 28. lokakuuta 2013

Vesihyasinttirahi

Talven tullessa ja ilmojen kylmetessä on mielestäni ihana tuoda myös sisustukseen jotain karvaista ja lämmintä. Syksyllä sain idean, että olisi kiva jos olohuoneessani olisi jokin rahi jossa voisi lepuuttaa jalkoja tai se voisi toimia silloin tällöin jonkinlaisena apupöytänä/lisäistuimena, milloin minäkin. Syysalesta sitten sopivasti löysinkin vesihyasinttirahin johon samantien ostin lämpöisen lampaantaljan päälle.

 photo IMG_6452_zps3e12c6a3.jpg
 
 photo IMG_6454_zpsdf5ad535.jpg   
 photo IMG_6459_zps1c2fde4d.jpg
sulo, mamin oma pikku linssilude, aina pitää olla siellä missä kuvataan
Täytyy sanoa, että kyllähän minä aiheutin hilpeyttä kaupungilla, kun ostin tämän rahin sillä vein sen kotiin itsepäisesti PYÖRÄLLÄ! Kyllähän tuo näytti kuitenkin silläkin tavalla onnistuvan.. hehe!

2 kommenttia:

  1. Onpa siellä kaunista, nyt jouluvalojen antamaa tunnelmaakin ilmestynyt. Ja Sulo, äitin poika siellä avustajana. Hyvin vakuuttavana katselee tyyliin :"näin minä nämä kaikki omilla pikku kätösillä korjaan tassuilla värkkäsin paikoilleen". Terkuin äiti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Niimpä, naurattaa, aina kun kaivan kameran esiin niin sulo oikein ''ryhdistäytyy'' ja selvästi valmistautuu poseraamaan :D

    VastaaPoista