maanantai 9. toukokuuta 2011

Kevään 2011 meikkitrendit!

Nyt keväällä 2011 meikkauksessa tärkeintä on huolellisesti tehty meikkipohja. Meikkipohjan tulisi olla läpikuultava sekä luonnollinen. Nykyään poskipunastakin on valittavissa joko puuterimainen tai voidemainen koostumus.
Itse olen ainakin tykännyt voidemaisesta poskipunasta, se on niin helppo levittää (sormin poskipäille). Mitä mieltä te olette? Onko teillä kokemuksia näistä? Voidemaisen poskipunan päälle ei välttämättä edes tarvitse laittaa irtopuuteria päälle.


Tämän kevään meikkivärit kulkevat rinnakkain vaatemuodin värien kanssa esim. sinistä, persikkaa ( niin pehmeitä pastellisävyjä, kuin akvarellivärejä ).

Kynsilakoissa trendivärit ovat samanlaiset kuin meikkissäkin. Trendikkäitä ovat etenkin (keltainen, mintun vihreä, pinkki ja taivaan sininen). Kauppoihin on tullut myös tuoksukynsilakkoja! Vau, kukahan tämänkin on todella keksinyt?
Hedelmäinen tuoksu tulee esiin, kun lakka on kuivunut. Silti tykkään ehkä kuitenkin enemmän hajuttomista kynsilakoista, heh. Jollekkin tuo tuoksu voi olla jopa vähän liian voimakas/epämiellyttävä..
Ja toisaalta.. onko hieman turhakin ominaisuus tuo tuoksu?




Pitää taas ennen kesää värjätä itseltäni kulmat ja ripset. Olen kosmetologi päiviltä ostanut itselleni kotiakkin värit ja hapetteen mitä käytetään ihan kauneushoitoloissa. Marketeissakin myydään kulmien ja ripsien värjäys settejä mutta voin sanoa, että niillä ei kyllä tee yhtään mitään. Toki ne vähän voi antaa väriä jos pitää 20min mutta ammattiväreissä on paljon enemmän väripigmenttiä ja niitä ei tarvitse pitää, kuin pari minuuttia.
Helpottaa kyllä kummasti aamuja varsinkin kesällä.

marketeissa myytävät ripsi ja kulma värit



 ammattikäyttöön tarkoitetut ripsi ja kulma värit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti