perjantai 13. tammikuuta 2012

Koulumaailmaan

Paluu arkeen koitti maanantaina, tosin nyt palattiin vähäksi aikaa taas töistä koulun penkille. Olisihan tuota voinut kyllä töissä vielä olla mutta kai se pitää opiskellakkin välillä. Nyt sitten tehdään taas koulun ohella töitä. 

Oli kyllä haikea lähteä taas eri kaupunkiin mutta oli se mukava omaan kotiinkin mennä pitkästä aikaa. Koulussa meillä on ollut todella rentoa, vartalon täydentävät hoidot ja ammattienglannin kurssit ovat nyt menossa. Olemme tehneet sokerointia ja vahausta sekä kokeilleet erilaisia laitehoitoja toisillemme. Pitää nyt nauttia vielä tästä koulumaailmasta sillä muutaman kuukauden päästä se tämäkin on ohi. Ei enää ikinä koulun penkille! Tai.. mistäpä sen ikinä tietää mistä sitä itsensä löytää vuosien kuluttua mutta kyllä tuo opiskelu saa ainakin hetkeksi riittää. Nyt keskitytään työn tekoon!

Tällä viikolla meillä on kyllä ollut kunnon koulupäiviä 8.30-15.45 mutta on kiva ollut päästä jo noinkin aikaisin, on kerennyt tehdä vielä jotakin iltapäivästä. Kavereiden kanssa on tullut oltua, kaupungilla käytyä, hyvää ruokaa tehtyä, tein kynsihuollonkin itselleni  (siitä postausta myöhemmin), zumbailtua yms.

Näistä on herkullinen patonki tehty! 





Bon appétit!
 Urheilua unohtamatta


  
 Mukava viikko siis takana! Siispä positiivisella ja energisellä mielellä huomenna töihin! 

Mukavaa viikonloppua kaikille toivottaa

Laura &
Leo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti