torstai 12. joulukuuta 2013

Uusi meikkivoide hakusessa

Olen ollut jo useamman vuoden vannoutunut Joe Blascon meikkivoiteiden käyttäjä. Joka kerta mieli on tehnyt testata välillä muitakin markkinoilla olevia hintaluokaltaan edullisempia meikkivoiteita mutten ole loppujen lopuksi uskaltanut. Siinä vanhassa hyvässä , kun on niin tuttu ja turvallinen pysytellä.

Näin talvella kasvojeni iho on todella kuiva ja sitä pitääkin helliä hyvillä voiteilla sekä vähintään kerran viikossa naamiolla jotta se pysyy hyvässä kunnossa. Ajattelin, että tähän vuodenaikaan meikkivoiteenkin voisi vaihtaa vahamaisesta (joka ei anna yhtään anteeksi jos iholla on vähänkään kuivuutta) johonkin muuhun.

Kysyin ystävältäni joka työskentelee päivittäin kosmetiikan parissa, mitä hän suosittelisi vaihtoehdoksi juuri tälle Blascolle ja hän kertoi, että Max Factorilta on tullut juuri uusi kosteuttava, vaahtomainen meikkivoide! Mm'm.. kuulosti enemmän, kuin hyvältä. Siispä kipitin samantien ostamaan tämän uutukaisen.

 photo IMG_6551_zps8dd9e022.jpg

 photo IMG_6552_zpsc23f819d.jpg



Odotukset olivat korkeat. Vaikka toivoin meikkivoiteelta kosteutusta ja keveyttä, halusin sen olevan siltikin peittävä. Täytyy sanoa, että odotukset täyttyivät! Tämä meikkivoide on juurikin sitä mitä etsin ja jopa enemmänkin. En ole varma luovunko Blascosta ikuisesti mutta ainakin ostan varmasti myös seuraavan tätä samaa Max Factorilta, niin tyytyväinen olen ollut. Mielenkiinnolla jään odottamaan kauanko tämä puteli kestää, todella riittoisan tuntoista ainakin on.

2 kommenttia:

  1. Itse oon aivan totaalisen rakastunut mineraalimeikkeihin! Käytän bareMineralsin tuotteita, ja ne ovat aivan ihania. <3 Peittää todella hyvin, enkä itse ainakaan tarvitse tuon perus "meikkivoiteen" lisäksi mitään muuta peitettä.

    Lisäksi, mineraalimeikkihän ei tunkeudu ihohuokoseen ollenkaan vaan jää ihon pinnalle. Ne eivät myöskään sisällä säilöntäaineita, hajusteita, keinotekoisia väriaineita, parabeeneja tai muita kemiallisia ainesosia.

    Näillä ihanilla meikeillä voi tehdä luonnollisen kauniin meikin nopeasti ja peittävyyttä voi itse säädellä siten kuinka paljon laitat tuotetta. Ja, vaikka ne tuotteet on hieman kalliimpia, ne on kyllä todellakin hintansa väärti ja pitkäkestoisia, koska sitä ei todellakaan tarvitse kerralla paljoa! Suosittelen kokeilemaan, en itse enää palaisi käyttämään normi meikkivoiteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos vinkistä, pitää pistää korvan taakse ;) Hyvää Joulua sinulle!

      Poista