sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Surkeiden sattumusten sarjaa(ko)?

Huh mikä viikko, sanon minä! Ajatukset on viime viikolla ollut melko tiiviisti eräässä ikävässä asiassa. Minulta nimittäin varastettiin tuplalukossa ollut polkupyörä, eikä muuten ollut mikään vanha mummopyörä, että kyllä alkoi ihan tosissaan harmittamaan. Meillä on täällä paikkakunnalla missä asun nyt meneillään joku aivan kamala pyörien varastelubuumi, pelkästään meidän talosta on varastettu kymmeniä pyöriä! Varkaat eivät olleet ilmeisesti mitään amatöörejä sillä pyörävajastamme löysimme omat runkolukkommekin, rikottuina, poltettuina ja hitsattuina. Mutta ei tästä aiheesta sen enempää, uusi pyörä on jo alla ja sen säilytyspaikkana toimiikin nyt vessa (mainittakoon kuitenkin, että kioskilla käydessäni uusikin pyörä tosin meinasi jo lähteä kävelemään vieraan miehen mukaan..).

Olisin muuten jo varmaan tullut hulluksi, kun stressiä on ollut nyt niin paljon mutta onneksi nämä ihanat karvakamuni aina jaksavat ilahduttaa. Nuo reppanat ovat niin onnellisen tietämättömiä maailman ja elämän varjopuolista, kaikesta pahasta, ja hyvä niin!

 photo IMG_6800_zps06d70fd9.jpg
naurattaa, kun Hugolla on aina muka niin kiire, että ei kerkeä kunnolla niellä viimeisiä vesiä juomassa käydessään. Tässä kuvassakin on pitkin leukoja valunut vedet taas. Minun höppänä
 photo IMG_6810_zps23d8a761.jpg
.. ja Suloa naurattaa
Kerkesin vapaapäivänäni kuitenkin käymään kirpparillakin ja hyvä, että tuli lähdettyä.En pystynyt kiertämään puoliakaan kirpparista, kun oli pakko jo lähteä sovituskopin kautta kassalle sillä kädet ja kori olivat jo täynnä ihania löytöjä!

 photo IMG_6802_zpsa3f05edb.jpg
röyhelökorkkarit, kuvassa röyhelöt eivät oikein tahdo näkyä
 photo WP_000570_zpsae0dea05.jpg
Marilyn Monroe peilitaulu, tämä oli löydöistäni mieluisin!
 photo IMG_6803_zpscb2f563f.jpg
ja vielä läjä ihania vaatteita!













Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin,eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti