keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Natuvive

Löysin pari viikkoa sitten täydellisen vartalovoiteen. Natuvive Pomegranate Moist Body Lotion, apteekissa myytävä tuote.

Kokeilin äidin luona tätä ensimmäistä kertaa ja ihastuin tähän tuotteeseen heti! Minulla on aina ollut todella kuiva iho ja aina on tuntunut ettei mikään voide kosteuta tarpeeksi. Kovat lupaukset on ollut jokaisella voiteella muttei mikään ole ollut tarpeeksi hyvä minun iholleni. 
Tähän voiteeseen ei kuitenkaan joudu pettymään, tuoteselostuksessa luvataan tuotteen tehokkaasti kosteuttavan ja niin se kyllä tekeekin! Natutivella on myös eri tuoksuisena tätä vartalovoidetta. Itse olen erityisesti mieltynyt tähän granaattiomenaan, ei se toinen ollutkaan enää mieleinen vaikka kyllä tehoaa varmasti yhtä tehokkaasti. Hyvää tässä tuotteessa on vielä erityisesti sekin, että tässä ei ole säilöntäaineita. Niin monessa tuotteessa kun nykyään on niin paljon, INCI listaa kun erehtyy katsomaan niin silmissä vain vilkkuu sana paraben-säilöntäaine. 



 
Hintaa tällä tuotteella on n.10e mutta ikävä kyllä juuri tämä granaattiomenan tuoksuinen on apteekeista loppumassa, antavat kuulemma tilaa uusille tuotteille. Näinhän siinä aina käy, kun  löytää jonkun mieleisen tuotteen, se lopetetaan tai se uudistuu. Toisaalta nyt kannattaa ostaa itselleen omansa sillä ainakin minun lähiapteekissani nämä tuotteet olivat -20% !
Piti itsellekkin käydä ostamassa lisää ''varastoon'' vaikka entinenkin on vasta aloitettu, eipähän ainakaan lopu ihan heti.

Suosittelen kyllä tätä vartalovoidetta mikäli haluat pehmeän ja sileän ihon, kannattaa kyllä kokeilla, et joudu pettymään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti