keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Avonin huulipunat

Työkaverini tuo aina töihin taukohuoneen pöydälle uusia Avonin kuvastoja. Minä, tunnettu mainosten ja kuvastojen uhri nään monesti parhaaksi olla avaamatta koko kuvastoa ettei houkutus tilata, kasvaisi liian suureksi. Noo, kylläpä sitä vain tulee joka tapauksessa usein ruokatunnilla selailtua näitä ja viimeksi tuli tilattuakin yhtä jos toista. Hintaahan näillä ei ole nimeksikään ja sekös se vielä pahentaa asiaa, kohta huomaat tilanneesi samaa tuotetta tuhannessa eri tuoksussa ja värissä. Järki hoi älä jätä!

Erityisen tyytyväinen olen ollut tilaamiini huulipuniin. Tilasin 2 helmiäissävyä, pink freeze ja shimmer peach sekä 1 (tällä hetkellä muodissa olevan oranssinpunaisen) orange you sweet huulipunan. Miten loistava pigmentti näissä onkaan ja puna pysyy huulilla koko työpäivän ajan, aamusta iltaan. Olen myös huomannut näiden kosteuttavan erityisen kuivia huuliani hyvin. Valtava kehittyminen on mielestäni tapahtunut heidän tuotteissaan.

 photo IMG_6922_zpse355120c.jpg

Huulipuna tuo jotenkin niin huolitellun ilmeen kasvoille ja nyt taas tuntuukin etten osaisi lähteä ilman huulimeikkiä minnekkään ihmisten ilmoille.

2 kommenttia:

  1. Minäkin tykkään Avonin huulipunista aivan hirveästi. Ainut huonopuoli niissä on ollut se, että esitteissä värit näyttävät täysin erilaisilta kuin, mitä ne oikeasti ovat. :/

    VastaaPoista
  2. Hmm.. tuota en ole itse ajatellutkaan, olen sen verran selkeitä ja hempeitä sävyjä valinnut joten ne ei kauhean pieleen ole voineet mennäkkään mutta nyt kun sanoit niin voi kyllä olla, että vähän ns. erikoisempia/tummempia sävyjä voi olla hankalampi sitten tietää miltä ne huulissa näyttävät. Ainahan huulipunissa oma huulten värikin vaikuttaa aika merkittävästikkin.. Sitä olen aina nauranut niissä esitteissä, kun huulet ovat niin muhkeita ja törröllään, semmoisia kun tuskin saa pelkällä huulipunalla aikaan :D

    VastaaPoista