maanantai 10. maaliskuuta 2014

Friends are the family you choose

Ihana viikonloppu takana! Ystäväni, toiselta paikkakunnalta tuli kylääni viikonlopuksi. Taas oli melkein puoli vuotta vierähtänyt viime näkemästä ja kyllähän sitä juttua taas riitti. Kyllä se vain niin on, että tosiystävien kanssa on ihan sama kuinka kauan viime näkemästä on, aina se jatkuu siitä mihin on jääty. Viikonloppu tuntui kauhean lyhyeltä ja olisin mielelläni pitänyt ystävääni kauemminkin kylässä mutta niinhän se vain on, että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Kiireettömät aamut, aamusauna, shoppailu, ravintolassa syöminen, päikkärit ja yökerhossa tanssaaminen, niistä oli meidän viikonloppu tehty.

 photo 1970735_10203357166465666_194422349_n_zpsb856eabf.jpg

Shoppailessamme minullahan ei taas ollut tarkoitus mitään ostaa sillä lähiaikana on tullut vähän liikaakin tilailtua kaikkea, mutta eihän näin mahtavaa 15€:n löytöä voi kauppaankaan jättää!

 photo IMG_6949_zpsd9bf25ef.jpg
kiilakorkosaappaat
Ja toisaalta, puolustelen hankintaani vielä sen verran, että tällaisia ns. arkikenkiä minulla ei ainakaan liikaa ole, päinvastoin.

Nyt täällä sitten taas sopeudutaan arkeen. On aina niin haikeaa mukavan viikonlopun jälkeen, kun ystävä lähtee, menee hetki ennenkuin tottuu taas hiljaisuuteen ja yksinoloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti