keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kesään valmistautumista

Vihdoin sain tilaamani elloksen tuotteet! Paketti tuli melko nopeaa (2:ssa viikossa) kun joskus on saanut jo ihan kysellä että missäköhän se paketti lieneekään. Olen aina ollut tyytyväinen elloksen tilauksiin ja ihmettelen miten olen AINA osannut valita juuri oikeat koot vaatteista. Ikinä en ole joutunut vaihtamaan/palauttamaan mitään. Joka kesä olen tilannut ellokselta bikinit ja ne ovatkin kaikki kestäneet todella hyvin. Yhdetkään elloksen bikinit eivät ole menneet rikki tai kuluneet. 
Minusta on ollut ihana tilata bikinit juuri ellokselta, koska harvemmin juuri sieltä kukaan samalla rannalla oleva on tilannut juuri samanlaiset. Mikään ei ole niin inhottavaa kuin että joka puolella missä olet vilahtelee samanlaiset bikinit kuin itsellä!
Tässä tilaamani bikinit ja rantatunika


Nämä bikinit otin mutta yhdistin alla olevan kuvan yläosan. Bikinien yläosan malli on vain eri, minun rinnoilleni kaikista parhain malli on tuollainen tukeva, ikäänkuin rintaliivimäinen malli.





Ihana rantamekko vai mitä? Voin jo kuvitella miten kätevä tämä on pukea rannalle lähtiessä ja auringonoton jälkeen. Olisipa se kesä jo, toisaalta kohtahan se jo on, enää muutama hassu viikko! Ainakin melkein..


Mutta nyt rakkaat lukijani, täytyy palata pänttäämään loppuviikon kokeeseen. Ravinto-opin koe, ei mikään kaikista helpoin aihe. Täytyy muistaa niin tarkkaan vitamiineista,proteiineista sun muista!



Hyvää loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti