perjantai 22. huhtikuuta 2011

Oman kynnen geelaus = Vähemmän kynsihuolia

Tässä kuvaa geelikynsistäni mistä lupasin ottaa kuvat jo pari postausta sitten. Nämä ovat olleet minulla jo 1kk, enkä ole tehnyt näille laiton jälkeen yhtään mitään. Olen eräässä edellisessä postauksessa julkaissut jo kuvaa miltä nämä alunperin näyttivät. Glitterin väri edellisessä kuvassa hieman hämäsi ja näiden kuvien väri täsmää juuri sitä minkä värinen glitter on luonnossakin. Kaikille tiedoksi vielä, että kynnet OVAT omat ENKÄ ole laittanut tippejä. Pelkkä oman kynnen geelaus.

Ensimmäinen kuva on otettu ensimmäisellä viikolla, melkein heti kynsien teon jälkeen.
 
ENNEN


 NYKYÄÄN

 Tässä kuva kynsistä 1kk jälkeen
.







Tässä todella huomaa miten kynnet kasvavat! Olisihan nämä voinut toki huoltaa. Geeli on luonnollisesti kasvanut kynnen mukana, muttei se minua ole haitannut. Minut tämä ainakin yllätti että näin hyvänä pysyi oman kynnen geelaus 1kuukauden jälkeen teosta.
Kummasti on kyllä elämää helpottanut kun ei ole tarvinnut olla lakkaamassa. Olen viime aikoina käynyt paljon uimahallissa uimassakin ja ennen sain joka uimahalli kertani jälkeen lakata kynnet uudestaan, mutta geelit, ne eivät mene miksikään. On myös ollut ihana kun ei ole tarvinnut pelätä, että taas jostakin kohtaa katkeaa kynsi. Minulla itsellänikin on kyllä luonnostaan erittäin vahva kynsi mutta kyllä sekin kovan iskun tullessa katkeaa. Nämä geelaukset ovat kyllä kestäneet vaikka ja mitä, niin iskuja kuin erilaisia aineita (esim. kloori & tiskinpesuaine). 

Toki on ollut myöskin outoa sillä olen tykännyt aina lakata kynsiä ja nyt on ollut ikäänkuin ''liikaa aikaa'' kun yhtäkkiä ei olekkaan sitä viikoittaista kynnen lakkausta ohjelmassa.

Ajattelin, että jos toukokuussa sitten tekisi uudet kivat kynnet. Olisi mukava jäädä kesälomallekkin sitten uusissa kynsissä......mutta vielä näillä samoilla mennään!

2 kommenttia:

  1. Miten geelikynnet voi tehdä itselleen, olen yrittänyt etsiä ohjeita kaikkialta mutta en ole löytänyt, osaisitko auttaa avutonta ? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Suosittelen kyllä, että mikäli olet kiinnostunut geelikynsien tekemisestä menet jonkin sarjan kynsikoulutukseen. Sieltä saa niin paljon irti ja osaa varmasti käyttää tuotteita oikein sillä jokaisella tuotesarjalla on oma pikku niksinsä. Itse kotona oppimalla et ikinä voi saada samanlaista tuotetietoutta käyttämistäsi tuotteista ja sen takia tuloksena voi olla huonosti kestävät kynnet.. :)

      Poista