keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Cooler than the red dress

Tänään oli vapaapäivä ja lähdin kaupunkiin ystäväni kanssa jota en ollut piiitkään aikaan nähnyt. Kiertelimme kaupoissa ja kävimme kahvilassa jossa saimmekin kunnolla vaihtaa kuulumisiamme. Mukava päivä oli!  Pari vaateostostakin tarttui mukaan, mekko ja huivi yhteensä 6,80e! 


Mekko oli aivan täydellinen lukuunottamatta tuota röyhelö juttua tuossa rinnuksilla. Se ei vain jotenkin sopinut minulle mutta, koska mekko oli muuten ihan perfect ajattelin, että sitä voisi sitten vähän fiksailla/tuunailla kotona. Ja mistä nykyään saa 4.90e tällaista mekkoa, ginatricosta näköjään! :D

Alapuolella olevaan kuvaan käänsin röyhelin mekon sisälle ilman mitään leikkaa liimaa meininkiä ja mietin, että pysyisiköhän se noin päälläkin. Eihän sitä tiedä vaikka joskus haluaisikin röyhelöt takaisin niin eipä niitä enään sitten saisikaan, kun on mennyt ne jo ottamaan pois. Ja kyllähän ne tuolla pysyi todella hyvin!


 Huiville jäi hintaa 1,90e. Näitähän muutenkin tarvitsee aina!



Olin kyllä aika yllättynyt, että melkein koko ginatrico oli alessa ja kaikki kesän uutuudet olivat alennuksessa! Oli järkyttävää myöskin huomata, että syksyn uutuuksia oli tullut, talvitakkeja. Ei voi olla todellista, ei niitä voi kyllä ostaa vielä, eihän?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti