tiistai 26. heinäkuuta 2011

Ladyshave

Jokainen varmasti kamppailee erityisesti kesällä tämän asian kanssa, kuinka sheivata kainalo-,bikini-, säärikarvat. Tapoja on monenlaisia, löytyy epilaattoria, vahausta, sokerointia sekä ihan kaupoissa myytäviä kertakäyttöisiä teriä laitteineen käytettynä sheivausvaahdon kanssa. Tämä viimeinen vaihtoehto aiheuttaa joillekkin (uskallan kyllä väittää, että useimmille), kutinaa, näppyjä, ihottumaa, ärsytystä tai ikäviä haavaumia mikäli ei ole ollut tarpeeksi varovainen. Kuulostaako tutulle? Varmasti joskus on tullut tällaista reaktiota iholla, mutta hyvä jos olet välttynyt näiltä. 

Itselleni epilaattori on ihan tuntematon juttu enkä ole sitä ikinä kokeillut, mainos tekstit kuulostaa kyllä melko kivuliailta ja siksi en olekkaan sitä koskaan kokeillut. Haluan päästä helpolla, en tuntea minkäänlaista kipua ihokarvojani poistaessa. Vahaus on sitäkin tutumpi juttu jo pelkästään työnikin puolesta. Kesäisin (varsinkin) hoitoloissa niitäkin on tullut tehtyä. Kipeää se käy, sitähän ei nyt voi kieltää mutta pysyykin ne karvat pois jonkin aikaa. Mutta miettikää nyt miten herkkää aluetta bikinirajakin on, AUTS! Kuten jo sanoinkin itse en halua tuskailla kivun kanssa vaan olen löytänyt itselleni sopivimman vaihtoehdon.



Ladyshave
Kyllä Ladyshave. Tämä yksilö toimii paristoilla, on suihkussa käytettävä (ihme kyllä vaikka paristokäyttöinen onkin, kunnon tiivisteet on eikä sisälle todellakaan pääse vettä). Ennen omistin ladattavan (akulla toimivan) sheiverin mutta se lopetti toimintansa, kun akku alkoi temppuilemaan niin ettei se enää pitänyt virtaa vaan aina laite oli muka akku loppu. Siihen hätään sitten ostin tämän uuden ladyshaven ja ajattelin, että saa nähdä mihin ne yhdet patterit riittää. Niinkuin yleensä ongelmana tällaisissa paristokäyttöisissä laitteissa on, että saa olla koko ajan ostamassa uusia paristoja. Kysäisin eräiltä myyjiltä (miehiä tietenkin, mitä muutakaan vastausta heiltä olisi voinut odottaa), että onko paristokäyttöinen hyvä ja, että kestääköhän patterit ihan suht pitkään. Vastaukseksi sain ''noo... sehän nyt riippuu ihan siitä, kuinka tiheää maastoa sillä ajaa''. Törkeää! Ei siitä tilanteesta voinut kyllä lähteä, kuin nauraen. :D Mitä puskaa he minun ajattelivat kasvattavani! Voi luoja, mutta niin.. ostin sen kuitenkin ja täytyy sanoa, että oli kyllä viisas valinta. Ensimmäiset patterit mitkä laitoin tähän sheiveriin (yli 8kk sitten), ne ovat siellä vieläkin ja laite toimii loistavasti! Ei mitään hyytymisen merkkejä, voisin jopa sanoa, että paremmin nämä patterit kestävät, kuin se himputin akku joka tyhjenee yllättävän nopeaa.

Miksi siis tehdä ihokarvojen poistamisesta kivuliasta ja epämiellyttävää, vaikeaa ja aikaa vievää, kun sen voi tehdä näinkin helposti?

4 kommenttia: