maanantai 25. heinäkuuta 2011

Taiteilua

Yhtenä iltana alkoi tehdä mieli alkaa maalaamaan. Harmi vain ettei kotoa löytynyt tähän tarvittavaa paksumpaa paperia. Pienempänä maalailtiin ja piirrettiin paljon äidin kanssa. Muistan miten mukavaa se oli ja miten sitä kavereiden tullessa kylään oli mukava piirrellä yhdessä ja kaveri sai sitten ottaa kotiin tekemänsä ''taideteoksen''. Nyt isompana ajattelee, että mitä maalauspaperin tuhlausta se välillä olikaan, kun juuri ehti jonkun kuvion piirtää ja sitten saikin vaikka toisen piirros idean ja aloitti taas uudelle paperille. Tämähän on järjetöntä paperinhaaskausta! Sitten, kun yritti etsiä puhdasta sivua mille voisi aloittaa niin mistään ei löytynyt, kaikissa oli jo jokin pieni aloitettu piirros.

Viimeksi kirjakaupassa äidin kanssa käydessämme mukaan tarttui maalauspaperia sekä tarjouksessa ollut maalaussetti johon kuului vesivärimaalit, A3 ja A4 maalauspaperia vihkollinen sekä vesivärimaaleille paletti missä voi sekoitella värejä.
Kotona meillä olikin vesivärikynät lapsuuden ajoiltani, kuvitelkaa ne ovat vieläkin toimivat ja kaikkia värejä on jäljellä vaikka niillä on väritetty niin hulluna!

tämä setti löytyi alesta 10e, oikea hinta 20e
settiin kuuluvat vesivärimaalit
  
Ja sitten niihin maalauksiin joita olen nyt iltaisin innoissaan piirtänyt ja maalaillut



2 kommenttia: