sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Silkkii

Tänään oli vapaapäivä (kuten joka sunnuntai) ja suuntasimme kirppikselle. Kannatti kyllä lähteä sillä löysin niin ihania löytöjä!  Kummatkin paidat ovat sellaista silkkiä eivätkä ole kyllä menneet miksikään, näyttävät ihan käyttämättömiltä.

Tässä paita/tunika nro 1.
Maksoin tästä 2e



 Paita nro 2. 
Maksoin tästä 2.50e




Tällainen piecesin vyökin lähti 1eurolla matkaan. Mukava asuste mekkoihin, tarkoitettu käytettäväksi tuohon vyötärölle.


Ensimmäinen tunne, kun löydän jonkun aivan täydellisen paidan on, että mikä vika tässä on? Miksi myyjä on halunnut pistää sen pois? Itse en raski luopua mistään vaatteistani, olen kai luonteeltani jonkinlainen himohamstraaja, heh? Ajatuksenahan se olisi kiva, että laittaisi itsekkin kirppispöydän ja myisi sellaisia vaatteita joihin on kyllästyny/ovat menneet pieneksi, saisi sitten niistäkin rahat uusiin vaatteisiin. Mutta sitten, kun alan toteuttamaan tätä suunnitelmaa ja valikoimaan mitä voisin myydä pois, niin viimeksikkin löysin huikeat 2 paitaa ja nekin oli jo niin ruppanoita, että ne päätyivät loppujen lopuksi roskiin.

3 kommenttia:

  1. Sinulle olisi blogissani kosmetiikan Top 10 -haaste! :)

    VastaaPoista
  2. Just tänään mietin, että tekis mieli lähteä kirppiskierrokselle entiseen kotikaupunkiini, Ouluun, jossa on parhaat kirpparit. kai se on siis mentävä, kun tästä postauksesta innostuin vain lisää :)

    Meilläpäin kun on niin huonohkosti kirppareita, ettei jaksa edes lähteä :(

    VastaaPoista
  3. pumpulipupu: voi kiitos, pitää kyllä toteuttaa tämmönen postaus! :)

    asetonihuuruja: joo kyllä vähän suuremmissa kaupungeissa on laajempi valikoima ja onhan tuo nyt ihan uskomatonta, että juuri ihan parilla eurolla saa noin upeita ja hyväkuntoisia vaatteita! Ei muuta kuin löytöjä tekemään! :)

    VastaaPoista