perjantai 8. heinäkuuta 2011

Talviturkki heitetty

Töissä oltu viime viikot joten yksityiselämässä ei ole tapahtunut mitään arkea kummoisempaa. Kipeäksi tässä ollaan vissiinkin tulossa, nenä tukosa ja yskittää ihan hulluna.. ei kiva. No nyt ei auta muu, kun juoda paljon teetä ja ottaa ihan rennosti. Tänään on kuitenkin nautittu vapaapäivästä flunssasta huolimatta, rannalla oltu ja nyt on vihdoin heitetty talviturkki pois!

 Toivottavasti tällaiset helteet vähän hellittäisivät, Leokaan ei pahemmin pysty pidempiä kävelyreissuja tekemään (kuin vasta illalla), koska ei kestä tällaista kuumuutta. Ymmärtäähän sen, kun ihmisetkään eivät meinaa jaksaa.


 Mutta ei syytä huoleen, pikku herra osaa kyllä nauttia sisälläkin. Parvekkeen ovihan meillä on melkein koko ajan auki, sehän se on ollut nyt kesällä Leon lemppari paikka.

 Löysin koneelta tämän vanhan kuvan mikä on otettu joskus aikaisin aamulla, kun me (minä) nukuttiin. Leo tuli vissiin juuri aamupisulta jotenka siskon viereen oli kiire herättämään pyörimällä vieressä. Vauhtia riittää jo aamusta meillä!

Nyt pitää kuitenkin lähteä juomaan kuppi teetä ja sitten unten maille, huomenna työt odottaa! Hyvää viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti