keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Party feet

En tiedä mitään parempaa tuotetta kenkiin liittyen, kuin Scholl party feet. Olen vuosi sitten näihin tutustunut ja laitoin mustiin korkkareihini ne. Ovat kyllä olleet taivaalliset, jalka pysyy paikoillaan kengässä eikä päkiä rasitu ollenkaan (eikä kovettumia synny sille alueelle). En ymmärrä edes ihmisiä jotka pystyvät käyttämään korkkareita ilman näitä ''geelityynyjä''. Päätin vaihtaa geelityynyt toisiin korkkareihin sillä monen tunnin metsästyksen jälkeen en löytänyt mistään kaupasta uutta party feet pakettia.. En uskonut, että samoja vanhoja voisi siirtää toisiin kenkiin mutta niin näköjään pystyi. Netissä jopa luki, että ne voisi pestä!? Sitä en kyllä kuitenkaan uskalla kokeilla, onko kellään kokemuksia?

2 kommenttia:

  1. Moikka! Eksyin tänne sun blogiin pari päivää sitten ja luin nyt tän postauksen :)
    Eli mä olen parin päivän päästä lähtemässä Milanoon ja siellä tietty pitää tyylikkäänä kävellä korkkareilla, ja mä löysin ihan suutarilta Bama-merkkiset päkiätyynyt. Makso alle 15 euroo. Ja näissä kyllä lukee että nää on siirrettävissä ja haalealla vedellä pestävissä :)
    Sulonen blogi sulla!

    VastaaPoista
  2. Hei! Ompa mukava kuulla, kiitos :) Minäkin löysin sitten loppujen lopuksi apteekista toisetkin geelityynyt. On nämä vain niin hyvä keksintö, säästää jalkoja kummasti, kun nämä on korkkareissa! :)

    VastaaPoista