tiistai 16. elokuuta 2011

Candy

Koulussa oli tänään aikaa lakata itselle kynnet. Osalla oli asiakkaita aamupäivästä ja osa sitten sai juuri tehdä mitä halusi (eli lakkailimme kynsiä). Iltapäivästä myös vastaavasti niillä joilla aamulla ei ollut hoitoja oli nyt sitten asiakkaat. Päivä meni todella nopeaa, kun sai touhuta koko ajan jotakin. 

Meillä on koulussa sellaisia uv-päällyslakkoja joilla lakataan ihan normaalisti lopuksi mutta sitten kynnet laitetaan uv-lampun alle kuivumaan/kovettumaan. Mikään geelilakkaus/geelaus ei ole kyseessä vaan juuri pelkästään uv-päällyslakka. Tämän pitäisi estää lakkaa alkamasta halkeilemaan/lohkeamaan ja auttaa pitämään lakkauksen siistinä kynnellä muutaman päivän pidempään. Tuo myös kynnelle todella kiiltävän lopputuloksen mutta siihempä se sitten jääkin, saa nyt nähdä kestääkö lakkaus nyt pidempään hyvänä.


Kynnet lakkasin Orlyn lakoilla + se uv-päällyslakka. Sävyjä en muistanut laittaa sen kummemmin ylös, harmi. Mitäs sanotte lakkauksesta? Tuleeko teillä jokin karkki mieleen näistä kynsistä, minulla nimittäin tulee! Herkullinen, lienee oikea termi näille kynsille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti