perjantai 5. elokuuta 2011

Kynnet hyvin, kaikki hyvin


Tässä tämän viikon kynnet. En tiedä miksi olen niin mieltynyt nyt lakkaamaan ranskalaisen manikyyrin + glitter rajan, nyt olen jo parit kynnet tehnyt tällä kaavalla mutta toki värejä aina vaihdellut. Ehkä se johtuu osaksi siitäkin, kun on töissä päivän ja iltaisin sen verran väsynyt ettei sen kummemmin jaksa alkaa taiteilemaan mitään erikoista.. Mutta kuitenkin olen tottunut, että kynsissä on joku siisti lakkaus aina, niin tällainen tulee tehtyä sitten vaikka ennen nukkumaan menoa about 15minuutissa. Hyvin on koko viikon lakat kyllä pysynyt, nytkin tässä pällistelen näitä kynsiäni ja niistä ei todellakaan huomaa että niillä olisi viikko aherettu töitä. Lcn:n pinkki/aniliini lakka yllätti (taas kerran) miten hyvin se pysyy kynnellä lohkeilematta/kulumatta.


Käytetyt lakat:
Mavala- Reno
Lcn- (en löytänyt sävyn numeroa/nimeä vaikka kuinka yritin pyöritellä lakka pulloa, mutta alhaalla kuva)
Orly instant artist- platinum glitter
Mavala- Minute quick finish


Vielä tämän päivän asua...
Pakko vielä hehkuttaa näitä housuja sillä nämä on niiiin mukavat päällä, unelmien housut!
Löysin guessin neulepaidallekkin käyttöä sillä tämä paita sopi mielestäni niin hyvin näiden housujen kanssa ja kaiken lisäksi tänään oli niin kylmä ilma aamusta (+12), että neule oli vähintäänkin pakko olla!


Balleriinoja en ole tänä kesänä pahemmin pitänyt vaan jalkoihin on eksynyt mieluummin korkkarit tai sandaalit yms. Tänään kuitenkin päätin pitkästä aikaa laittaa nämä balleriinat jalkaan.

2 kommenttia:

  1. Hei! Haluaisitko tsekata kynsiblogini? ;)

    http://myglitterydreams.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! On aina mukava löytää uusia blogeja jossa aiheena kynnet! Pitää käydä tsekkaamassa oikein ajan kanssa :)

    VastaaPoista