lauantai 20. elokuuta 2011

Postin tuo Pate jokaisen luo

Muistatteko lastenohjelman nimeltä Posteljooni Pate, sen jossa laulettiin näillä sanoilla mikä onkin tänään postauksen nimenä, siitä siis tämä otsikko joka johdattelee tämän päivän aiheeseen..

Tämän syksyn suurimmat koulutarvike hankinnat olivat meikkisiveltimet + rakennekynnet. Tiistaina päästään koulussa sitten Young Nailsin rakennekynsikoulutukseen ja ''välineet'' onkin jo saatu postissa. Kohta taitaa olla myös koko luokalla rakennekynnet, kun teemme toisillemmekin. En malta odottaa! Ehostusta on myöskin ollut jo jonkin verran ja nyt, kun saimme omat siveltimet niin nythän me vasta päästään vauhtiin.

Tässä kuvia meikkisiveltimistä. Mukana tuli kätevä kotelo mihin saa kaikki laitettua.


Allaolevassa kuvassa on äskeinen ''kotelo'' avattuna.



Olihan nämä aika arvokkaat mutta täytyy muistaa, että oikein hoidettuna nämä ovat ikuiset.

Sitten kuvaa rakennekynsipaketista.
Olin lievästi pettynyt nähdessäni, että tällainen määrä tavaraa oli ahdattu pieneen pussukkaan. Näppärän näköinen pakettihan tämä on mutta pakko näille geeleille yms. on selvästikkin hankkia jonkinlainen boxi.
 

 
Olen täällä ihan täpinöissä ja odotan varsinkin näillä rakennekynsi-Young Nailsin tuotteilla työskentelyä. Mielessä myöskin pyörii lokakuussa kosmetologipäiville meno sillä sieltä saa sitten hamstrattua itselle lisää geelejä, tippejä, koristeita, kimalteita ja kaikkea ihanaa! Onneksi uv-lamppu on jo ollut vuoden alusta hankittuna niin ei tarvinnut nyt sitten sitä enää ostaa, säästyy rahat muuhun mukavaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti