torstai 25. elokuuta 2011

Rakennekynnet

Rakennekynsikoulutus on nyt takana ja voin sanoa, että melko raskaita päiviä ne olivat. Mukavaa ja tosi mielenkiintoista oli mutta se kaikki tieto ja taito mitä piti oppia parissa päivässä, sitä oli niin valtavasti. Meillä täytyi olla omat asiakkaat ja kouluttaja opetti sitten siinä samalla meitä. Rakennekynsien teko on kyllä sellaista ettei sitä voi papereita lukemalla oppia tekemään. Minäkin olen aiemmin tehnyt oman kynnen geelausta mutta ei tätä kyllä voi verratakkaan toisiinsa. Toki siitä on varmasti hyötyä, kun on kokemusta geeleistä ja tietää miten ne oikein käyttäytyy kynnellä mutta siinäpä se. Kaikki tipin laittamiset/ muoteilla tekeminen oli ihan uutta. Tuotteet millä teemme on Young Nails, suosittelen kyllä lämpimästi kaikille ammattilaisille sekä kynsikoulutukseen menoon harkitseville. Tuntui kyllä niinkuin olisi kokonainen uusi maailma auennut. Suosittelen myös, että mikäli olette kiinnostuneita näistä rakennekynsistä niin säästäisitte rahaa ja menisitte ihan tällaiseen kynsikoulutukseen. Jokaisella eri tuotesarjoillakin on omat pikku niksinsä ja tärkeintä, että oppii tekemään kestäviä ja kauniita kynsiä oikein. Kuten kouluttajakin mainitsi moneen otteeseen, rakennekynnet eivät pilaa luonnonkynttä vaan ne tekijät. Mutta sen kummemmin enää höpöttelemättä tässä kuva ensimmäisistä rakennekynsistäni.


Olin kyllä tyytyväinen lopputulokseen ja täytyy muistaa, että nämä tosiaan ovat ensimmäiset tekemäni rakennekynnet! Asiakkaalla luonnostaan todella lyhyet omat kynnet. Haluttiin pituutta muttei niin paljoa, että se hankaloittaisi arkielämää. 

Tulen kyllä tekemään nyt ja tulevaisuudessa paljon näitä kynsiä ja ihana kokeilla kaikilla erilaisilla koristeluilla + värigeeleillä. Tämä on kyllä ehdottomasti se minun juttu! Silti hoitotyötä en koskaan unohtaisi vaan haluan tulevaisuudessa tehdä niin hoitotyötä, kuin kynsiäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti