sunnuntai 21. elokuuta 2011

Sisustustarra liitutaululla

Ostin kesällä kirjakaupan alennuksesta (5 eurolla) tällaisen sisustustarran jossa on liitutaulu, kaikkea ne on keksinyt vai mitä?! Ei ollut silloin vielä mitään käsitystä minne sen kotonani laittaisin, luotin vain, että kyllä sille jokin hyvä paikka varmasti löytyy. Ja olin oikeassa, tuohon paikkaan mihin sen laitoin (eteiseen) se sopii paremmin, kuin hyvin. Liitutaulu ominaisuus on ihan huippu tässä sillä tähän voin kirjoittaa esim. jotain tärkeää muistettavaa ja ei tätä voi olla huomaamattakaan, kun sen verran on näkyvällä paikalla.




Ja kyllä, edelleen mennään pinkki/prinsessa teeman mukaisesti. Mielestäni sisustus ei ole mitään vakavaa puuhaa ja vaikka asuntoni on täynnä tällaista söpöä tavaraa, kämppäni on täydellinen! Ja mikäli jonkun mielenkiinto heräsi millaiselta näyttää tämä minun asuntoni niin täältä aiemmasta postauksesta pääsee kurkistelemaan.

4 kommenttia:

  1. Otathan sitten tänne blogiin kuvia kynsistä ja ois mahtia jos voisit tehdä ohjeet kuvineen miten geeleillä tehdään rakennekynnet! Ja tipeilläkin olisi kiva oppia tekemään :)
    Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Tottakai, tänne tulee heti kuvia tekemistäni kynsistä kunhan vain aikaa vähänkin riittää, ehkäpä jo tänään ;)

    Sen kummempia ohjeita tuskin tulen tekemään sillä suosittelen, että mikäli olet kiinnostunut rakennekynsien tekemisestä menet jonkin sarjan kynsikoulutukseen. Sieltä saa niin paljon irti ja osaa varmasti käyttää tuotteita oikein sillä jokaisella tuotesarjalla on oma pikku niksinsä. Itse kotona oppimalla et ikinä voi saada samanlaista tuotetietoutta käyttämistäsi tuotteista ja sen takia tuloksena voi olla huonosti kestävät kynnet.

    Ei muutakuin rahaa säästöön ja kynsikoulutukseen mars! :)

    VastaaPoista
  3. Miekin tilasin oma pikkuprinsessan huoneen seinälle tällasen pinkin sisustustarran http://designskins.fi/fi/design/floralexplosion/birds/#panel-1
    Omasta mielestäkin ihan kivan näkönen, kai sitä on sellainen ikipikkuprinsessa :)

    VastaaPoista
  4. Niimpä :D On kyllä söpö! Mahtoikohan olla kovinkin kallis ja minkähän kokoinen ko. sisustustarra on?

    VastaaPoista