sunnuntai 14. elokuuta 2011

Irtoripsitupsut

Koulu on nyt alkanut ja viimeinen lukuvuosi on aloitettu hyvillä mielin. Edessä on kaikkea mukavaa kuten ehostusta, rakennekynsiä ja loppuvuodesta työharjoittelua. Nyt on sitten viikonloppu levätty ja ladattu akkuja tulevalle viikolle.

Viikonloppuna päätin testailla kaapin perältä löytämiäni irtoripsitupsuja. Paketissa oli vielä yli puolet jäljellä sillä olin joskus aikoinaan hankkinut niitä (varmaan samoihin aikoihin, kun koulussa harjoiteltiin noita laittamaan) mutta olin luovuttanut ja unohtanut ne kokonaan sillä niiden laitto on tuntunut mahdottomuudelta. 


Irtoripsitupsut on tarkoitettu laitettavaksi viimeiseksi, sitten kun silmämeikki on muuten valmis. Näillä saa todella äkkiä volyymia silmiin ja nyt näiden laittamisessakaan ei kestänyt kovin kauaa. Harjottelua todellakin vaati (ainakin minulta) mutta tähän kannattaa olla hyvä irtoripsiliima, muuten tästä ei kyllä tule yhtään mitään. Laitoin kummankin silmän ulkonurkkaan 2 medium tupsua ja siitä sitten lähdin sisänurkkaan päin käyttäen 3:a short tupsua. Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen ja näitä onkin mukava käyttää silloin tällöin korostamaan silmiä jos on jonnekkin lähdössä. Itse laitoin vielä seuraavana päivänä samat tupsut edelleen sillä ne eivät olleet menneet miksikään, eli ei kannata todellakaan pitää näitä kertakäyttötavarana, riippuu tietenkin ripsitupsuista. 
Onhan nämä kuitenkin paljon miellyttävämmät ripsissä, kuin sellaiset irtoripsinauhat, itsellä ainakin alkaa jossakin vaiheessa reunoista repsottamaan ja kutittamaan silmän sisänurkasta, nämä irtoripsitupsut ovat myös luonnollisemman näköiset.




Onko teillä kokemuksia tällaisista irtoripsitupsuista? Ja käytättekö mieluummin juuri näitä tupsuja vai ihan niitä irtoripsinauhoja?

4 kommenttia:

  1. onpa nätin näköset :) mutta entäs sitten ripsenpidennysten laitto jos tuokin on jo kerran hankalaa :D eikö siinä jokainen ripsi laiteta erikseen ilman että ne on ees tollasessa tupsussa? vai onko sulla kokemusta ripsenpidennyksistä?=) mullakun ei, mutta kovasti sellaset haluaisin..

    VastaaPoista
  2. kiitos! :) onhan nämä irtoripsitupsut helppo laittaa toiselle niinkuin ripsienpidennyksetkin laitetaan mutta yritäppä itse itselle vääntää :D se siitä haasteellista tekeekin. Ripsipidennyksiä on olemassa sellaisia jotka laitetaan vähän tuollaisissa tupsuissa mutta myös yksitellen laitettavia. Miinusta niissä tahtoo olla mielestäni se, että mikäli haluaa pitää siistin näköisenä ripsipidennykset niin huolloissa saa käydä kyllä melko tiheään..

    VastaaPoista
  3. Hienot on. Entä se liima, mikä on paras? :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos :) Itse olen tykännyt anttilassa myytävistä irtoripsiliimoista. Pakkaukseen kuului mustaa sekä läpinäkyvää liimaa.

    VastaaPoista