lauantai 6. elokuuta 2011

Top 10 kosmetiikkalista

Kiitän pumpulipupua joka haastoi minut tekemään tämän top 10 tuotelistan. Tällaiset ovat todella mukavia mutta apua mikä valinnan vaikeus edessäni odotti. Karsin tuotteita ihan kovalla kädellä ja listasin ainoastaan ne mitä ilman en voisi elää ja jotka ovat kyllä mielestäni ehdottomasti tuotekategoriansa parhaimpia.

Tällaiset ovat haasteen ohjeet:
  1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
  2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
  3. List your top 10 cosmetics.
  4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.  


Tuotteet eivät ole minkäänlaisessa paremmuus järjestyksessä sillä muuten tästä tehtävästä tulisi aivan liian vaikeaa joten täältäpä nämä kosmetiikan/tuotteiden helmet tulevat.

1. O.p.i Drip Dry- pikakuivattaja Parempaa pikakuivattajaa saa kyllä hakea sillä tämä kuivattaa ihan muutamassa minuutissa lakan, kuin lakan. Hyvästit monen tunnin lakkojen kuivatukset/lakattujen kynsien varomiset.
2. Natuvive Pomegranate Moist- vartalovoide Ainoa voide joka todella tehoaa ja kosteuttaa ihoni välittömästi jo yhden/kahden käyttökerran jälkeen. Apteekista saatava tuote. Harmi vain, että tätä tuoksua ei enään ole saatavana.
3. Maybelline New York The Falsies Volum Express (waterproof)- ripsiväri Useita ripsivärejä olen käyttänyt mutta tämä on kyllä ainoa ripsiväri joka saa suht. lyhkäset ripseni näyttämään jopa aika pitkiltä ja tuuheilta, kuitenkin ilman paakkuja.
4. Crestol Professional Color Gloss (helmenvaalea)- värinaamio Vaaleiden hiusten pelastus, varsinkin jos värjäät kotona. Tällä tuotteella saat keltaisuutta neutralisoitua sekä hiukset tuntuvat silkkisen pehmeiltä tämän tuotteen käytön jälkeen. Täytyy vain olla todella nopea eikä tätä kyllä kestä pitää päässä (ainakaan minun) 1-2minuuttia kauempaa sillä muuten hiuksista voi löytyä ikäviä violetteja/harmaita raitoja. Oikein käytettynä loisto tuote.
5. Simone Mahler Masque Aux Fraises- mansikkanaamio Voittaa kyllä useat naamiot tuoksussa mennen tullen. Simone Mahlerin tuotteet ovat kaikki todella tehokkaita ja niiden vaikutukset iholla huomaa kyllä heti. Tällä sarjalla jos jollakin saa tuloksia. Plussaa on myös se, että tämä naamio on tarkoitettu myös huulille, kosteuttaa tehokkaasti.
6. Lacoste touch of pink- ''hajuvesivoide'' Tämä tuoksu yksinkertaisesti vain miellyttää minua ja minulla tulee niin kesäinen fiilis tätä tuoksuttelemalla. Pieni määrä riittää joko ranteisiin/kaulaan mihin minulla on tapana tätä laittaa (samaan tapaan, kuin hajuvesiäkin).
7.Nivea Double Effect- deodorantti Olen todella tarkka deodoranttejen suhteen sillä kainalojeni iho on melko herkkää eikä kestä esim. sellaisia spray tuotteita. Silti täytyisi olla jokin tehokas joka pitää koko päivän hien poissa. Entisenä tanssin harrastajana, totesin tämän tuotteen jo silloin erittäin tehokkaaksi ja jollain tapaa miellyttävän tuoksuiseksi vaikka haju onkin aika voimakas.
8. Joe Blasco Moisturizing Mask- naamio Todella tehokosteuttava naamio. En kyllä pärjäisi ilman tätä sillä ihoni kuivuu talvella aivan älyttömästi. Tämä naamio on siitäkin vielä erityisen hyvä, että sen voi jättää kasvoille naamion vaikutusajan jälkeen (taputtelemalla enimmät kasvopaperiin). Pari käyttökertaa ja iholla ei ole enää tietoakaan kuivuudesta.
9. The Body Shop Born Lippy Rasberry- huulivoide Ihanan tuoksuinen, näitä huulivoiteita on Body Shopilla olemassa eri tuoksuisena, mikä ketäkin miellyttää. Tehokas!
10. Lancome exfoliance corps- vartalokuorinta Hellävarainen kuorinta miellyttävällä tuoksulla. Tekee ihosta kyllä ihanan silkkisen. Ihme kyllä vaikka tämä on rakeinen kuorinta on kyseessä hyvin ''hienojakoiset'' rakeet eivätkä siitä syystä tunnu iholla liian voimakkaasti kuorivalta.


Huh! Tässäpä ne tulivat, tämä postaus kyllä ihan tempaisi kirjottaesa mukaansa. Oli niin paljon asiaa lemppari tuotteista. Valinta tuotteiden välillä jotka pääsevät tänne listaan oli kyllä loppujen lopuksi aika helppo sillä nämä ovat mielestäni niin loistavia.

Haastan vielä muutaman blogin jotka eivät ole tätä tehneet (toivottavasti) tekemään myöskin oman top10 tuotelistansa.


3 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta, täytyypä ottaa toteutuksen alle! =)

    VastaaPoista
  2. Hei, kiva kun teit tämän! Kiinnostava lista, hauska oli lukea sun lempparituotteista. :)

    Sun suosituksesta aikoinaan ostin myös tuon Natuviven Pomegranate-kosteusvoiteen ja se on kyllä tosi hyvä! Harmi tosiaan kun se on nyt lopetettu :(

    VastaaPoista
  3. Ompa mukava kuulla! :)Muiden listauksia on kyllä niin mukava lukea sillä jokaisella on ne omat suosikit ja mitä ei välttämättä ole vielä edes itse koskaan löytänyt/käyttänyt, saa hyviä vinkkejä itsekin.

    Oi kerkesit vielä saada itsellesi silloin vielä tuota pomegranate tuoksuista. Onneksi itsekin varastoin sitä muutaman pullon ja vielä on jäljellä joten ihan heti ei ole huolta loppumisesta. :D Täytynee sitten joskus varmaan testata samaa tuotetta erillä tuoksulla, koostumuksenhan pitäisi kuitenkin olla yhtä tehokasta.. :)

    VastaaPoista