keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Arkipäivän aherrusta

Töissähän sitä tänäänkin on oltu ja loppuviikko mennee myös töissä. Meillä on töissä niin kuuma ja kun yrittää aukaista aulan ovet, ulkoa pölähtää vielä kuumempaa ilmaa.. nice nice. Lauantaina ajattelin hypätä töiden jälkeen bussiin ja lähteä käymään opiskelupaikkakunnallani. Haikeana katsoin kotiin pyörällä ajaessani, kun ranta oli täynnä ihmisiä, siellä ne muut ovat nauttineet tästä mahtavasta päivästä. Moni on jo näköjään uskaltautunut uimaankin, ajatuskin saa ihoni kananlihalle, ei kai siellä nyt niin lämmintä vettä ole? Vastahan oli melko ''viileät'' ilmatkin.


Hiukset tempasin tänään ponnarille kiinni. Töissä meillä on melkeimpä ihan pakko pitää hiukset aina kiinni, kun on jalkahoitoja yms.

rusketus ei olisi pahitteeksi

Vaatteeni valitsin sen perusteella, mikä olisi tänään mukavan rento eikä mikään ahdistava, sellainen mukava helle asu. Ja tämä mekko on juuri sitä! Löysin tämän Zeppeliinin kauppakeskuksesta n. vuosi sitten alesta 10e:lla! Vaikka helteet olivat tämän mekon ostamis aikoihin jo menneet ohi, tiesin, että tälle tulisi vielä käyttöä.



Sitten vielä jokaisen työpäivän pelastus, rannekello! Mitä tekisinkään ilman sitä? Meilläkään töissä ei ole joka paikassa kello näkyvillä joten tästä on kätevä katsoa tarvittaessa pikaisesti mitä se kello näyttääkään, jotta pysytään aikataulussa. Tämän kellon olen ostanut Kanariansaarilta muutama vuosi sitten. Pinkkiä ja diamondsia, juuri niin minua. Viereinen koru on myös Kanariansaarilta, isovanhempani toivat sen tuliaisena. Koruissa on tärkeää se kunnon Bling Bling, heh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti