maanantai 27. kesäkuuta 2011

Shoppailu sunnuntai

Sunnuntai päivä meni shoppailessa. Lähdimme käymään katselemassa eräälle toiselle henkilölle löytyisikö sieltä kivoja vaatteita, minullahan ei ollut tällä kertaa tarkoitus siis todellakaan ostaa mitään! Niinhän siinä sitten kuitenkin kävi, löysin itsellenikin jotain mukavaa. 

Ostin pukumiehestä nämä VictoriaDelefin korkkarit, hintaa näillä oli 69e mutta nämä olivat -30% alennuksessa joten hintaa näille jäi n.40e. Aivan ihanat jalassa ja mahtavan väriset, sopii minkä väristen vaatteiden kanssa vaan. Nämä aivan kimaltelevat, juuri sitä mitä korkkareilta voi vain toivoa.


Sitten paita Ginasta, tälle jäi 4,90e! Minulla alkoi heti raksuttaa, että minkä kanssa tämä olisi kivan näköinen, valkoisten farkkujen kanssa, nahkaboleron kanssa, villatakin alla, mitä ikinä keksiikin!  


Mutta nyt en aio enää ostaa mitään. Olen tullut siihen tulokseen, että kaikista parhain on pysyä poissa kokonaan tuollaisista shoppailun houkutuksista. Onhan se ihana ostaa itselleen jotain kivaakin, kun töissäkin on (ikäänkuin palkita itsensä). Ja nyt ale aikaanhan se kannattaa ostaa mitä tarvitsee/haluaa, onhan ne aika tuntuvia alennuksia. Mutta voi, kun se jäisikin aina siihen, että kerralla ostaa mitä tarvitsee mutta tuntuu, että sitä tulee kannettua joka kaupunki reissulta aina jotakin kotiin. Ei näin

2 kommenttia:

  1. Minulla on samaa kangasta oleva paita! Onko tuota kuosia edelleen Gina Tricotissa, ostin oman paitani joskus vuosi sitten :D

    Ihanat korkkarit!

    VastaaPoista
  2. Aijaa, kylläpäs sattu! :D Jep, siellä sitä oli, varmaan pistäneetkin alehen juuri edellisvuosien paitoja mutta mikä ettei jos noin hyviä löytöjä tekee! :)

    VastaaPoista