torstai 16. kesäkuuta 2011

Päivittäiset/viikoittaiset ihonhoitotuotteeni

KASVOT
 
puhdistusvoide & kasvovesi

Olen kokeillut monia erilaisia puhdistustuotteita mutta nämä ovat osoittautuneet kasvoilleni kaikista parhaimmiksi. Minulla kuivuu iho todella nopeaa ja joskus tuntuu, että vaikka tekisi mitä iho on edelleen hyvin kuiva (varsinkin talvella) siksi on hyvä olla tuotteet jotka eivät kuivata ihoa enää entisestään.



Tätä naamiota (kuorii myös ihoa) käytän n. kerran viikossa. Tämä on ihan loistava tuote varsinkin sellaisille jotka ovat hieman ''laiskempia'' ihonhoidossa eikä tule kuorittua ja laitettua naamioita. Tässä on periaatteessa kummatkin ominaisuudet yhdessä tuotteessa, kätevää eikö? Tuotteessa on hieman pistävä haju mutta tehokas tämä ainakin on. Tuote lupaa puhdistaa ja kirkastaa ihoa (eivätkä ole turhia lupauksia sillä ihon kirkastuminen näkyy selkeästi jo heti yhden käyttökerran jälkeen).



Joe Blascon kosteuttava naamio on erittäin ahkerassa käytössä ja juuri talvisin iholle aivan mahtava apu kuivuuteen. Tuote voidaan levittää kasvoille ja antaa vaikuttaa 10-15min jonka jälkeen se voidaan imeyttää iholle (mikäli tuntuu, että tuotetta on reilummin voi pyyhkiä enimmät pois). Olen monesti miettinyt, että mitä tekisinkään ilman tätä tuotetta!?



Simone Mahlerin hydratant beaute express voiteella olen pyrkinyt estämään nyt kesällä ihon rasvaisuutta (mikäli siltä on tuntunut). Tätä tuotetta voi käyttää päivä- ja yövoiteena. Voide on tarkoitettu pääosin sekaiholle/rasvaiselle iholle.

MEIKKIVOITEET

Muita meikkejä en alkanut listaamaan sillä kirjoittaisin tässä varmaan vielä huomennakin mutta teen siitä postauksen myöhemmin mikäli kiinnostuneita lukijoita riittää.



Meikkivoidettahan olisi hyvä välillä vaihtaa (samalla tavalla, kuin muitakin kasvojen hoitotuotteita) ettei jämähdä siihen yhteen ja ainoaan. Joe Blascon vahamainen meikkivoide on ollut kovassa käytössä ja se onkin ollut todella riittoisa. Väri kannattaa valita kuitenkin huolella sillä liian tumman sävyn valitseminen saa ihon näyttämään todella tunkkaiselta. 
Erityisen tärkeää tässä meikkivoiteessa tosiaan on sen oikea käyttötapa, ensin tulisi ottaa spaattellilla ihan pieni nokare ja ikäänkuin ''lämmittää'' se spaattelilla laakealle pikku paletille. Lumenen Double Stay meikkivoide on ollut itselläni nyt kesällä käytössä, kesällä on mielestäni mukavampi hieman kevyempi koostumus. Joskus tuntuu, että Joe Blascon vahamainen meikkivoide kuivattaa hieman ihoani joten välillä tosiaan se meikkivoiteen vaihtelu tekee hyvää.

 VARTALO



Nämä tuotteet ovatkin ennestään tuttuja aiemmista postauksista. Olen ihastunut tuohon Hawaiian Tropicin kevyesti päivettävään voiteeseen. Voiteella tuskin saa mitään erityisen radikaalia lopputulosta aikaiseksi ja siksi tykkäänkin tästä, päivetyksen silti erottaa. Tarvitsen silti lisäkosteutusta iholleni ja siihen auttaa minulle uskollinen voiteeni Natuvive. Lempi vartalokuorintana Lancomen exfoliance corps.



Simone Mahlerin Structure vergetures (kiinteyttävä & korjaava) vartalovoidetta käytän joskus. Se ehkäisee raskaus- ja venymäarpien muodostumista ja vaalentaa jo olemassa olevia arpia. Raskaus- ja venymäarpia kun meillä naisilla sattaa tulla esim. rintoihin tai reisiin. Kukapa niistä ei haluaisi eroon?

KÄDET




Hyvä käsivoide joka kosteuttaa käsien ihoa tehokkaasti. Mukavan pieni tuubi myöskin kuljettaa ihan käsilaukussa mukana.



Tätä parempaa kynsinauhavoidetta on vaikea löytää! Huippu tuote ollut ainakin minun käytössä, useita erilaisia kynsinauhavoiteita,-geelejä,-öljyjä olen kokeillut mutta aina palannut tähän.


Toivottavasti saitte jotakin irti ja vinkkejä sinne omaan ihonhoitoon. Muistakaa, että aina saa kysellä vinkkejä, rohkeasti vaan! Lukijan toivomuksesta päätin tehdä tällaisen postauksen. Laittakaa toki vastaisuudessakin minulle postaus ehdotuksia mikäli sellaisia juolahtaa mieleenne! :) 

2 kommenttia:

  1. kiitos paljon kun teit tämän postauksen (: kuten voitkin arvata olen tottakai kiinnostunut kuulemaan lisää myös meikeistäsi kun sitä tuossa kyselit(= mulla näitä toiveita tosiaan riittää ja tässä tulisi taas yksi lisää: postaus kosmetologiksi opiskelusta.
    esimerkiksi tähän tyyliin http://www.youtube.com/watch?v=BCeVWJXsDMs&feature=player_embedded#at=12 , vaikka en tarkoitakkaan että juuri videomuodossa vaan lähinnä noita kysymyksiä ja niihin vastaamista vaikkapa kirjallisesti joita tuossa videolla on (= plus tässä muutama itse keksimäni: oletko henkilökohtaisesti ollut tyytyväinen kouluusi ja sen opetukseen? mikä on opiskelussa parasta/mukavinta? millaisia valinnaisaine mahdollisuuksia kauneudenhoitoalalla on? teettekö esim. rakennekynsiä tai ripsenpidennyksiä? nyt äkkiseltään ei tule muuta mieleen, mutta olisin todella kiitollinen jos toteuttaisit toiveeni sillä olen aidosti kiinnostunut kosmetologin työstä! =)

    VastaaPoista
  2. Ehkäpä tuollainenkin postaus joskus tulee :)

    VastaaPoista