tiistai 21. kesäkuuta 2011

Digitaalinen avaimenperä

Viime viikolla kaupungilla käydessä sattumalta päätimme käydä äidin kanssa katsomassa löytyisikö Clas Olhson:lta mitään. Odotukset eivät olleet suuret sillä ajattelen ko. kaupasta aina ettei sieltä kuitenkaan löydy mitään, kun se on niin sekavan oloinen. Haluan löytää etsimäni heti enkä haahuilla 100 kertaa edestakaisin löytääkseni etsimäni. 
Ihan kassan vierestä äidin maksaessa kylmä patruunoitaan löysin jotain aivan super hyper mahtavaa, juuri minulle tehtyä! 
Rakastan avaimenperiä ja kaikilla niistä on oma toinen toistaan huvittavampi tarina. Omistan esim. nunnaluostarista ostetun ''suojeluskristalli'' avaimenperän (tämän olen nimennyt itse), josta muuten teen kyllä joskus postauksen, ystävä porukka tuskin on välttynyt sen tarinasta. Mutta tänä päivänä isoon avainperä nippuuni liittyi taas yksi tulokas, nimittäin digitaalinen valokuva avaimenperä! Sen akku latautuu usb-liittimen avulla ja se pyörittää itse valitsemia (koneelta siirrettyjä) kuvia yhtenään. Hintaa tällä oli 6.95e ja tämä on vieläpä pinkki! Kuvatilaakin tässä on kyllä melko ruhtinaalisesti sillä 50 kuvaa on mahdollista ladata.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti