perjantai 10. kesäkuuta 2011

Pitsaperjantai

Tänään on ollut kyllä viikon kuumin päivä +31..
Tässä päivän asua. Tämä mekko on näkynyt aiemminkin blogissani sillon, kun esittelin ellokselta tilaamiani vaatteita. Ja kyllä, olen edelleen valkoinen, kuin kalkkilaivan kapteeni, laitoin sitä perusvoidetta eilen siihen hawaiian tropican itseruskettavaan ja toista kertaa en samaa virhettä tee! Taisi laimentua liikaa, heh. Mutta positiivista ainakin, että eipähän tullut kerralla oranssia. Tänään on sitten uusinta ja levitinkin jo pelkän itseruskettavan iholle ilman mitään muita voiteita. Kyllä on Suomessakin auringonsäteily muuttunut (vai mistä vähentyneestä otsonikerroksesta ne puhuukaan) sillä 15min työmatkallani sain jo rusketusrajat selkääni!
 

Illalla on luvassa pakkailua sillä en kerkeä huomenna enää töiden jälkeen pakkailemaan. Olen maailman surkein pakkaamaan, sillä otan usein liian paljon vaatetta mukaan vaikka olisin ihan vain pari päivää. Tuttu tunne eikö? Uskoisin, että monelle muullekkin käy näin.

Mutta minäpä tästä lähden maistelemaan äidin tekemää maailman parasta pitsaa! Ehdotinkin äidille pienenä, että hän voisi laittaa oman ravintolan pystyyn.

Huomiseen! Ja nauttikaahan tästä kesästä, sitten on taas syksyllä pitkä talvi edessä joten otetaan nyt ilo irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti