torstai 30. kesäkuuta 2011

Tulevaisuuden suunnittelua

Tulevaisuus.. siinäpä on vasta aihe pohdittavaksi. Mitä haluan tulevaisuudelta? Missä haluan asua? Mitä haluan tehdä työkseni?

Sehän on selvää, että kosmetologin työt ovat se minun juttuni enkä voisi edes kuvitella itseäni millekkään muulle alalle. Kosmetologin työhän on pääosassa asiakkaan hyvinvoinnin edistämistä, tykkään siitä. Olen onnellinen, että tiesin jo näin nuorena mitä haluan tehdä työkseni. Vaikka se vaatikin paljon minulta, että olen tässä pisteessä, kohta opinnot suorittaneena. Edessä oli muutto eri paikkakunnalle, itsenäistyminen (omasta kodista huolehtiminen + itsestä huolehtiminen). Kaikesta on selvitty kunnialla, olen kyllä ylpeä itsestäni!

Olen suunnittellut kuitenkin, että muutan takaisin opiskelupaikkakunnaltani kaupunkiin jossa asuin ennen koulupaikkaani. Mutta vasta sitten keväällä, kun opinnot päättyvät ja valmistun. Olisi tietenkin aivan todella upeaa mikäli saisin töitä nykyisestä työpaikastani! Nythän opiskelujen aikana teen siis viikonloppuisin ja aina, kun pystyn (lomat yms.) sekä nyt kesällä. 

Asuntoa pitäisi alkaa jo tässä syksyn jälkeen jo vähän etsiskelemään.. Kaksio olisi haaveena sillä yksiö meinaa kyllä olla melko pieni ja kuitenkin nyt seuraavasta asunnosta en olisi ihan heti lähtemässä. On muutamia sisustusjuttuja mitä olen katsonut jo vähän tätä seuraavaa asuntoa ajatellen, tähän nykyiseen en niitä aio hankkia, se olisi ihan turhaa.
Diamonds naulakko mutta ei näin monta peräkkäin, yksi diamonds ainoastaan, Riviera Maisonilla on niitä mitä olen katsonut mutta en löytänyt niitä tuolta netistä, tässä teille kuitenkin vähän esimerkkiä, että ymmärrätte.


katossänky, pakko saada!

Onhan se haikea ajatus, että juuri kun on saanut rakennettua elämää opiskelupaikkakunnalle ja useita kavereita on siellä, täytyy muuttaa. Mutta onneksi välimatkaa on vain 100km ja kyllähän sitä pystytään pitämään edelleen yhteyttä ja nähdäkkin, tuskin se mikään ongelma tulee olemaan.

Luulenpa, että tämä vuosi menee nopeaa, kaikenlaista kivaa on nimittäin luvassa, reissuja luokan kanssa (esim. kauneusmessuille helsinkiin lokakuussa sekä Barceloonaan vuoden alusta), taitajat 2012 sekä työharjottelua. Tuntuu, että mitä vanhemmaksi kasvaa sitä nopeampaa kuukaudet vilisee ohitse, sääli sillä nuoruuteen ei voi enää koskaan myöhemmin palata, niinhän se on (muistoissa tietenkin voi mutta elämään ei). Sitä ei vain aina osaa arvostaa juuri sillä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti