torstai 9. kesäkuuta 2011

Tavoitteena nopea rusketus

Tekisi niin mieli ostaa pullo itseruskettavaa ja sivellä sitä ihan vähän vaalealle hipiälleni. Minäkin, kun olen päivät töissä niin harvemmin sitä aurinkoa ehtii enää työpäivän jälkeen kuudelta ottamaan. Mutta toisaalta, kun alkaa listaamaan itseruskettavien miinuksia... sotkee vaatteet (en ole vielä törmännyt itseruskettavaan joka ei esim. hikoillessa jätättäisi väriä), lähtee hieman epätasaisesti (varsinkin, kun minulla on hieman kuiva iho vartalolla, vaikka tekisi mitä), väri on joskus oranssihtava/kellertävää.
Ei, en sittenkään halua laittaa itseruskettavaa ja olla oranssi plussapallo niinkuin eräs luokkatoverini tapaa sanoa mutta houkutteleva ajatushan se nopeasti ja helposti saatu ''rusketus'' on..

Onko kellään kokemusta tästä hawaiian tropic itseruskettavasta? Tätä olen miettinyt, että jos jonkun nyt hankkisin itselleni niin tätä olisi mukava kokeilla.

2 kommenttia:

  1. APUA! Olisi kohta häät tulossa ja pitäisi saada väriä iholle mutta miten? en ole oikein viitsinyt rahaa tuhlata itseruskettaviin ajattelin saada ruskean ihon aurinkoa ottamalla mutta kiire olisi tulossa ja iholle ei mitkään itseruskettavat sovi. Miten saisin ruskean ihon luonnolisilla tavoin(muullakin kuin aurinkoa ottamalla)?

    VastaaPoista
  2. Lumenen itseruskettavan olen todennut todella hyväksi, sitä itse käytän. Tässä postaus niistä http://glitterbeautybox.blogspot.fi/2012/06/lumenen-itseruskettavat.html

    Toinen vaihtoehto on varata aika suihkurusketukseen tai johonkin rusketushoitoon :)

    Ei muuta kuin tsemppiä rusketuksen hankintaan ;)

    VastaaPoista