perjantai 17. kesäkuuta 2011

Elämää ei sen enempää

Työpäivähän se taas tänään koitti, mutta kyllä sitä ehtikin jo nauttia vapaapäivistä täysin rinnoin. Eilen ehdin käydä rannalla (toisen kerran vasta tälle kesälle) ja kaupungilla piti taas käydä tsekkaamassa alkaneet ale-myynnit. Periaate oli, että mitään en osta mutta kuinkas kävikään. Hullaannuin täysin, mutta toisaalta ostin 29.90 euron edestä ja ostokset olisivat tehneet normaalihintaisena 59.90e, tämä jos mikä on säästöä!

Tässä eilisen päivän vaate valintoja



Rannalle lähdettiin tällaisessa ihanan kesäisessä mekossa. Mekon alla minishortsit, pakko olla mikäli ei halua vilautella.


Kaupungille lähtiessäni vaatteet vaihtuivat hieman lämpimämpiin. Tuuli voimistui iltaa kohden joten nämä olivat aivan sopiva valinta, ainahan villatakin saa vähennettyä mikäli kuuma yllättää.

Huomenna taas tavalliseen tapaan töihin ja sunnuntai onkin aina vapaa sillä meillähän on hoito-osasto silloin kiinni.. :) Onko siellä muita kesällä töitä tekeviä? Joskus tuntuu, että minäkö se vain kesällä huhkin töitä tehden ja muut köllöttelee tuolla rannalla aurinkoa palvomassa, heh. Sanokaa, että olen väärässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti